U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

VLABEL erkende schatter-expert

Een VLABEL erkende schatting is van essentieel belang omwille van de nauwkeurigheid en wettelijke erkenning die het met zich meebrengt. Onze VLABEL erkende schattingen voldoen aan de hoogste normen, conform het kwaliteitscharter, wat niet alleen uw gemoedsrust waarborgt, maar ook van cruciaal belang kan zijn bij, vb: erfbelasting, successieplanning en andere juridische procedures zoals echtscheiding, bewindvoering, enz….

Kies voor zekerheid en vertrouw op een erkende schatting van Valutza om uw eigendomswaarde correct en juridisch waterdicht vast te leggen.

Het is voor alle partijen belangrijk dat deze waardering correct verloopt. Hoewel je ervoor kunt kiezen om zelf de waarde te bepalen, brengt dit aanzienlijke risico’s met zich mee. Een te hoge waarde kan leiden tot onnodige overbetaling van erf- of schenkbelasting, zonder mogelijkheid tot terugvordering. Aan de andere kant kan een onderschatting resulteren in financiële consequenties.

Na een grondig plaatsbezoek bieden wij een gedetailleerd verslag aan dat voldoet aan alle normen. Dit rapport wordt als bindend beschouwd door de Vlaamse Belastingdienst.

VLABEL erkende schatter-expert Jeffrey Sinnaeve identificatienummer 005264424618 Gsm 0476/772446
VLABEL erkende schatter-expert Chiara Allemeersch identificatienummer 005264339237 Gsm 0492/586555

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK